Cum se formeaza ridurile ?

Pielea începe sã îmbãtrâneascã în jurul vârstei de 25 de ani. Țesutul conjunctiv, care constituie pânã la 75% din structura tegumentului, absoarbe mai puțin lichid iar producerea celulelor noi scade.

Ridurile sunt rezultatul elasticitãții reduse a structurii dermului. Fibrele de colagen, care formeazã structura de susținere a țesutului, nu mai asigurã un suport suficient, ceea ce are ca rezultat scãderea tonusului pielii. Efectele acestui proces sunt cele mai vizibile la nivelul feței și regiunii decolteului, fiind aparente sub formã de riduri.

IN JURUL GURII ȘI NASULUI

Pliuri adanci formate intre nas si pometi si piele adunatã in jurul gurii

IN JURUL OCHILOR ȘI PE FRUNTE

Cele mai frecvente riduri – vizibile pe frunte, intre si in jurul ochilor.

LA NIVELUL BÃRBIEI ȘI LATERALUL FEȚEI

Piele lãsatã si pliatã spre gat si aspect de barbie dublã

Actiunea WaveLift

Terapia cu unde acustice este una dintre noile soluții neinvazive care permite obtinere unui aspect excelent fãrã seringi, ace sau chirurgie plasticã.

Undele acustice stimuleazã fibroblastele adânc în piele, restabilesc producția de colagen și elastinã. Acestea promoveazã reînnoirea celulelor pentru a îmbunãtãți densitatea și elasticitatea pielii, ceea ce face ca aceasta sã arate mai fermã și mai netedã.

WaveLift in oglinda - Rezultate vizibile!

Efectele terapiei WaveLift sunt vizibile de la primele sedinte, insa trebuie luate in considerare particularitatile fiecaruia si numarul de proceduri necesare pentru o actiune de durata.

Rezultatele pe care le doresti pot fi atinse doar prin urmarea corecta si punctuala a tratamentului stabilit impreuna cu specialistul estetician.

Beneficiile terapiei la nivel structural

Datorita nivelului avansat de actiune si a patrunderii multiplelor straturi ale pielii, terapie WaveLift cu unde acustice are numeroase efecte benefice asupra zonei expuse.

  • Stimularea atat a microcirculației (sanguine si limfatice) cat și a metabolismului (secretia de oxid nitric, vasodilatație, reducerea stresului oxidativ)
  • Mecanotransducția – stimularea matricei extracelulare
  • Eliberarea de factori de creștere
  • Stimularea cresterii numarului celulelor stem

Vreau o programare

Prenume*
Nume*
Telefon*
Email*
Mesaj*