De ce avem celulita?

Celulita apare din cauze genetice, in special la femei. Țesutul conjunctiv al femeii este moale si elastic, fibrele de colagen sunt aranjate intr-un mod special, in scopul de a se extinde apoi in timpul sarcinii.

Datorita unei tulburari care genereaza un dezechilibru intre productia de grasimi si consumul acestora, celulele adipoase (adipocitele) se umfla și apasa in sus tesutul conjunctiv, provocand astfel depresiunile tipice pe suprafata pielii, efect cunoscut sub denumirea de “coaja de portocala“.

Procesul natural de imbatranire diminua actiunea mecanismelor fiziologice de regenerare a pielii. Acumularea de radicali liberi, produsi ca rezultat al actiunii factorilor externi (ex. razele solare) sau datorati fumatului, stresului, dietelor dezechilibrate provoaca accelerarea aparitiei modificarilor degenerative la nivelul tesutului.

Un alt factor care trebuie luat in considerare este reducerea fluxului sanguin la nivelul pielii care determina scaderea transportului de oxigen si nutrienti. Acestia sunt cateva din conditiile care duc la o alterare a structurii si texturii pielii.

Actiunea ShockWave

Tratamentul AWT ® STORZ se efectueazã utilizând mai multe tipuri de aplicatoare in funcție de severitatea celulitei, prezența vergeturilor, localizarea acestora. Procedura constã în aplicarea undelor acustice pe zona afectatã (coapse, fese, burtã, spate).

Undele acustice sunt livrate la o frecvențã înaltã, au ca efect activarea țesutul conjunctiv, tonifierea musculaturii, drenaj limfatic, reînnoirea vascularizãrii, aport de substanțe nutritive la nivel celular.

Spre deosebire de metodele invazive (injectare, chirurgie etc.) prin care se incearca actiunea asupra straturilor superficiale, prin aplicarea undelor acustice este stimulat tesutul propriu. Crearea unui substrat reinoit, atat la nivelulul muschilor cat si al pielii, permite obtinerea unui rezultat care persista mult timp.

Impulsul intial transmis organismului de catre aplicarea terapiei cu unde acustice determina efecte vizibile atat dupa finalizarea cursului de tratament cat si la distanta dupa terminarea acestuia.

Programarea procedurilor pentru efecte maxime

O suprafațã de 10 cm² este tratatã în câteva minute. Durata întregului tratament va depinde, desigur, de suprafața zonei vizate și de severitatea celulitei. O sedinta completa cu actiune asupra coapselor dureazã aproximativ 50-60 de minute.

Sunt necesare 6-12 sedinte pentru a termina un ciclu întreg  al tratamentului. Rezultate vizibile și de duratã încep sã aparã dupã a 3-a, a 4-a ședințã.

ShockWave in oglinda - Rezultate vizibile!

Valorile elasticitatii pielii in cursul tratamentului cresc cu pana la 73%.

Urmarirea la 3 si respectiv 6 luni a tratamentelor realizate a evidentiat o imbunatatire suplimentara pana la 95%, respectiv 110%.

Aspectul de “coaja de portocala” dispare si pielea ta arata ferma si sanatoasa!

Rezultatele pe care le doresti pot fi atinse doar prin urmarea corecta si punctuala a tratamentului stabilit impreuna cu specialistul cosmetician.

Beneficiile terapiei la nivel structural

Tratamentul anti-celulitic AWT STORZ ® se adreseazã cauzelor profunde ale problemei, cum ar fi scãderea activitãții metabolice în regiunile afectate ale corpului și reducerea elasticitãții țesutului conjunctiv.

  • Crește permeabilitatea membranei celulare
  • Imbunãtãțește microcirculația prin stimularea fluxului sângelui și limfei
  • Restabilește elasticitatea țesutului conjunctiv,
  • Imbunãtațește tonusul pielii

Vreau o programare

Prenume*
Nume*
Telefon*
Email*
Mesaj*