Tehnologia Acoustic Wave Therapy (AWT) a fost folosita initial in tratarea durerilor articulare si in alte proceduri medicale de recuperare.

Actiunea radiala a undelor la nivelul zonei indicate are efecte directe asupra acumularilor adipoase pe anumite zone ale pielii si stimuleazã fibroblastele adânc în piele, restabilind producția de colagen și elastinã.

Acestea promoveazã reînnoirea celulelor pentru a îmbunãtãți densitatea și elasticitatea pielii, ceea ce face ca aceasta sã arate mai fermã și mai netedã.

Tipuri de actiune

In cadrul centrului nostru medical cele mai intalnite aspecte pentru care terapie shockwave are rezultate de actiune sunt:

  1. Anti-riduri
  2. Anti-celulitic
  3. Antiadipos burta
  4. Vergeturi burta
  5. Piele intinsa, tonifiere musculatura burta
  6. Anti-vergeturi fese
  7. Burta lasata si exces de piele

CELLACTOR SC1 »ultra«, cel mai nou aparat lansat de  STORZ MEDICAL, folosește tehnologia undelor acustice pentru modelare corporală și acțiune anticelulitică.

Terapia ESWT cu unde de șoc este o procedură nonchirurgicală, complet lipsită de riscuri și complicații. Efectuarea acestei terapii nu necesită anestezie sau tratament medicamentos.

Unda de șoc creează presiune asupra țesuturilor afectate, ceea ce duce la creșterea permeabilității celulare, stimulând microcirculația și metabolismul celular.

Vreau o programare

Prenume*
Nume*
Telefon*
Email*
Mesaj*