Echilibrul fizic

Sanatatea fizica este functionarea corecta a sistemelor musculoscheletal, endocrin si vegetativ. Tratamentul local, axat doar pe ameliorarea durerii, fara viziunea de ansamblu si corectia tuturor sistemelor, are drept consecinta recidivarea simptomelor. 

Noi reusim sa avem o eficienta de 90% rezultate pozitive ca efect al abordarii combinate dintre medicina alopata si complementara.

Recuperare

Sanatatea fizica este functionarea corecta a sistemelor musculoscheletal, endocrin si vegetativ. Tratamentul local, axat doar pe ameliorarea durerii, fara viziunea de ansamblu si corectia tuturor sistemelor are drept consecinta recidivarea simptomelor.

Noi reusim sa avem o eficienta de 90% rezultate pozitive ca efect al abordarii combinate dintre medicina alopata si complementara.

Homeopatie

Homeopatia este metoda terapeutică ce stimulează vindecarea naturală a organismului. Astăzi, medicina ne poate ajuta să depășim boala pe două căi: Prima este medicina obișnuită, alopată, numită și convențională. A doua cale este de a întări sistemul imunitar și a lăsa organismul să se ocupe de boală. Este ceea ce face homeopatia. 

Acupunctura

Acupunctura este bazată pe legătura dintre organele interne și diferitele puncte biologic active situate pe suprafața corpului. Fiecare dintre noi are mai mult de o mie de aceste puncte, deși cel mai frecvent utilizate sunt aproximativ două sute. Cele mai multe sunt localizate pe cap, față, urechi, palme și tălpi.

Clinica EMPATIO

Echipa noastră contribuie cu succes la restabilirea stării de sănătate. 

Corpul nostru nu poate fi mințit.

Organismul simte acțiunea benefică și complexă ce se bazează pe legile integrității organismului. Terapiile aplicate în clinica noastră îndeplinesc aceste principii și oferă rezultate pozitive pentru o lungă perioadă de timp.

Toate acestea au ca scop profilaxia, tratamentul și vindecarea organismului nostru. Aceste tehnici complexe permit acțiunea asupra diferitelor zone ale corpului uman, de unde rezultă o recuperare sigură și eficientă.