Actiunea Deep Oscillation se preteaza foarte bine pentru drenajul limfatic datorita adaptarii usoare la starea tesutului si selectia tuturor gradientilor de presiune manuali. Actiunea este extinsa la domeniul interstitial prin remobilizarea patului vascular terminal.

Vibratiile folosite in Deep Oscillation Therapy ajuta la dizolvarea starii de intarire a tesutului si pentru drenaj. Datorita tratamentului, tesutul devine perceptibil mai moale. Efectele de scuturare a tesutului duc la o detonifiere puternica, la imbunatatirea proceselor circulatorii din tesuturi (“purjare”) si la o mobilitate faciala mai mare. Efectele de pompare duc la imbunatatirea si stimularea proceselor de drenaj in tesuturi si in sistemele capilare ( “suprairigare” ).

Ingrijirea pielii cu produse cosmetice sau naturiste poate mentine tonusul si aspectul placut al corpului, dar inevitabil trecerea timpului lasa semne vizibile asupra corpului (vergeturi, piele lasata, imbatranita, adunata, flasca).

Tratamentele non-invazive prin Deep Oscillation ajuta la refacerea tesuturilor afectate si la redarea elasticitatii si vigorii in zone precum gatul, decolteul, sanii, abodmenul. Efectul de lifting se observa dupa primele sedinte si are o profunzime care sustine organismul in regenerarea acestor zone.

Metoda DEEP OSCILLATION® actioneaza asupra tuturor mecanismelor celulare si moleculare implicate in formarea celulitei. Imbunatateste circulatia sangvina si limfatica in toate straturile pielii si diminueaza edemul și inflamatia.

Aceste efecte intrerup deformarea si intarirea tesutului conjunctiv, reducand sensibilitatea celulelor pielii la hormonii estrogeni – tratament eficient in 80% din cazuri. De asemenea, creste potentialul de regenerare a tesutului.

Vreau o programare

Prenume*
Nume*
Telefon*
Email*
Mesaj*