Suntem o echipă cu o experiență vastă atât în domeniul terapiilor alternative, cât și alopate. Fiecare coleg din echipă a ales o nișă profesională în care sa exceleze, fiind mereu în căutarea unor noi abordări terapeutice. Funcționăm ca un tot unitar, ne sfătuim unii cu alții, ne ajutăm și ne respectăm opiniile.

Pentru că ne-am concentrat pe profesionalism și pe rezultate, pacienții noștri au fost foarte mulțumiți și ne-au recomandat ulterior. Suntem mândri de reputația noastră.

Efectuăm tratamente sigure și eficiente pacienților noștri, având la dispoziție mai multe opțiuni și oportunități de a trata sau preveni problemele de sănătate.

Scapa de durere

Creste rezistenta fizica

Exceleaza in performanta si in procesul de invatare

Creste-ti puterea cognitiva

Incarca-te cu energie

Depaseste-ti limitele in sport

CONCEPT NOU DE INGRIJIRE A SANATATII IN ROMANIA

Combinam avantajele terapiilor alternative și complementare, care pun accentul pe intervenții nemedicamentoase, cu medicina convențională pentru capacitatea sa de a diagnostica afecțiunile existente. Aceasta abordare integrata ne permite construirea unui model holistic (tratamentul persoanei ca un întreg) de îngrijire si mai multe optiuni de tratament pentru îmbunatățirea atât a sănătății fizice cât și emotionale.

ATENTIE PERSONALIZATA FIECARUI PACIENT

Prima datorie a medicului este sa isi asculte si sa isi inteleaga pacientii. Comunicarea este cel mai usor parcurs spre un diagnostic corect si un tratament eficient. O simptomatologie generala nu inseamna un tratament general – individualizam si actionam diferit functie de fiecare persoana in parte. Dedicarea in activitatea desfasurata ne permite sa fim alaturi de pacientii nostri in fiecare pas al tratamentelor urmate si sa obtinem cele mai bune rezultate pentru ei.

DEZVOLTARE SI SPECIALIZARE CONTINUA

Pregatirea noastra continua si investitiile constante in aparatura medicala de varf sunt importante in activitatea medicala desfasurata. Fiecare aparat este utilizat la valori adaptate si cu un numar de sedinte de asemenea stabilit functie de complexitatea diagnosticului medical individual. Si pentru ca fiecare pacient este important pentru noi, incercam intotdeauna sa eliminam timpul pierdut de asteptare si sa respectam intocmai orarul programarilor si al consultatiilor.